© Powered by SiteSpirit

 
Headerimage_boek.jpg

Susanne Bulten; Personal coach en counselor


Logo.jpg


Putten uit je eigen kracht

_MG_8591_2klein formaat voor internet zakelijke portretfotografie katja mali amstelveen.jpg

Als voormalig interimadviseur bij overheidsorganisaties en bedrijven heb ik gezien hoeveel mensen op hun werk en privé onder druk staan. Ze krijgen te maken met grote veranderingen, staan onder stress, zijn hun werkplezier kwijt, lijden onder conflicten, zitten met spanningen in hun privéleven of hebben onvervulde dromen. De laatste jaren neemt dit almaar toe, door de crisis en de snelle veranderingen in de wereld.
Zelf heb ik in mijn leven ook de nodige stormen doorstaan en heb daarbij geleerd hoe ik uit mijn eigen kracht kan putten.
Iedereen kan dit, op zijn of haar eigen manier. In 2006 heb ik besloten anderen daarbij te gaan helpen.

Ook jij kunt groeien, sterker worden en je eigen knelpunten aanpakken. Je hebt je eigen krachtbronnen. Door mijn begeleiding leer je die optimaal in te zetten.


Mijn stijl

Cliënten en collega's komen bij mij omdat ze bij mij de vrijheid ervaren om helemaal zichzelf te zijn. Ze voelen zich volledig geaccepteerd en durven vrijuit te praten.
Ik kom heel snel tot de kern en neem je mee naar een dieper en breder inzicht in jezelf, je leven, je kracht, je relaties.


Ik ben opgeleid tot Integratief Therapeut en Hypnotherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben door de European Association of Psychotherapy gecertificeerd als ECP-therapeut (European Certificate of Psychotherapy). Ik ben als integratief therapeut en hypnotherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VIT en de Geschilleninstantie Complementaire en Alternatieve Zorg (SCAG). Daarnaast ben ik EMDR-practitioner i.o. aan het BivT in Beverwijk, heb ik een opleiding EFT Relatietherapie gevolgd bij Stichting EFT Nederland en een opleiding tot relatietherapeut aan Academie Hypnos in Bussum. Ik volg daarnaast jaarlijks na- en bijscholingen om de nieuwste ontwikkelingen te kunnen toepassen.
Vanuit persoonlijke belangstelling heb ik me inmiddels meer dan 30 jaar verdiept in psychologische en zingevingsvraagstukken. Mijn inspiratiebronnen liggen onder andere in de westerse psychologie, het boeddhisme (en oosterse filosofie in het algemeen), yoga en moderne westerse denkers als Eckhart Tolle, Marshall Rosenberg, Wayne Dyer, Byron Katie en N.D. Walsh.
{strt}/ /{end} Sinds eind 2018 ben ik tevens verbonden als docent aan het BivT (Bijscholingsinstituut voor therapeuten), waar ik de bijscholing Relatietherapie voor therapeuten geef.


Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld imaginatie, RET (Rationeel Emotieve Technieken), mindfulness-technieken, ACT, TA (Transactionele Analyse), verbindende communicatie (Non Violent Communication), hypnotherapie, zelfcompassie, EMDR, ontspanningstechnieken, visualisatietechnieken, opstellingen, rollenspellen en hypnose.


...En soms is het alleen maar nodig om te luisteren. Rust en aandacht te geven. Of je middels gesprekken uit te dagen om jezelf en je leven vanaf een nieuwe invalshoek te bekijken. Centraal staan altijd jouw vraag, jouw behoeften en capaciteiten.


True Me Coaching maakt gebruik van cookies ten behoeve van Google Analytics.
Klik hier voor meer informatie.
Sluiten