© Powered by SiteSpirit

 Logo.jpg


Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Zakelijke coachingstrajecten: op aanvraag, indicatie: 125 - 150 euro per uur afhankelijk van aantal sessies
Therapie particulieren: 98 euro (sessie van 46-60 minuten)
Coaching particulieren en ZZP'ers: 98 euro (45-60 minuten)
Relatietherapie: 150 euro per sessie (75 minuten). Eventueel is voor relatietherapie een uitloop mogelijk naar 90 minuten, het tarief is dan 175 euro. Voor sessies die aanvangen na kantooruren (aanvang na 17.30) geldt een toeslag van 20 euro.


Betaling en afzeggen

Betaling vindt altijd plaats na afloop van de sessie, per pin of contant. Je ontvangt dan een factuur per mail. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het mij uiterlijk 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Anders ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.


Vergoedingen

Ben je aanvullend verzekerd, dan kunnen je sessies individuele psychotherapie (deels) vergoed worden door je zorgverzekeraar. Dit hangt af van de maatschappij waarbij je verzekerd bent en het soort verzekering dat je hebt afgesloten. Je voldoet bij mij het hele bedrag van je sessie en kunt vervolgens je factuur indienen bij je verzekeraar.
Het beste kun je bellen met je verzekeraar om na te vragen of en hoeveel je van hen terugkrijgt.
Voor de verzekeraars val ik onder 'Alternatieve geneeswijzen' of onder 'Overige psychologische zorgverleners'. Omdat ik ECP-gecertificeerd ben (European Certificate of Psychotherapy, een kwaliteitskeurmerk voor voor therapeuten) word ik door de meeste verzekeraars erkend. Hieronder vind je al mijn AGB-codes en registraties die de verzekeraar nodig heeft om te bepalen wat er vergoed wordt. Op deze pagina vind je informatie over psychotherapie en de vergoedingsmogelijkheden bij de verschillende verzekeraars. Lees hier meer over vergoedingen en de opties die je hebt. Coaching en relatietherapie worden door zorgverzekeraars meestal niet vergoed.


Gegevens t.b.v. zorgverzekeraars:

AGB-codes praktijk: 9055982
94063864
AGB-codes zorgverlener: 90047391
94104126
Lidmaatschap VIT: 550.17.A
Registratie Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP): ECP-NL-626
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ): 205086R


Belastingaftrek mogelijk

Voor particulieren en zzp'ers is coaching als 'scholingskosten' aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het verkrijgen van een nieuwe baan of als leertraject gericht op het functioneren op je werk. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.


True Me Coaching maakt gebruik van cookies ten behoeve van Google Analytics.
Klik hier voor meer informatie.
Sluiten