© Powered by SiteSpirit

 

Tips en tricks voor een gelukkig leven


"Het beste wat je kunt worden is jezelf."


True Me Coaching


Logo.jpg


Tips en tricks voor een gelukkig leven

In dit wekelijkse blog lees je praktische tips en oefeningen voor een gelukkiger leven. Ze helpen je omgaan met alledaagse problemen als stress, onzekerheid, sociale angst, piekeren enzovoort.
Daarnaast lees je hier wetenswaardigheden en overdenkingen over de menselijke psychologie. Ze kunnen je inzichten geven in jezelf en anderen. Of je helpen om op een andere manier naar bepaalde dingen te kijken.
Ik schrijf vooral over veel voorkomende issues die ik tegenkom in het dagelijks leven en op mijn praktijk. Dingen waar veel mensen mee zitten. Maar 'verzoeknummers' zijn meer dan welkom.
Dus mocht je als lezer een vraag hebben of iets willen lezen over een bepaald onderwerp, laat het me weten. Ik beloof dat je daar heel snel een stukje over zult lezen. (En als ik het niet weet, zeg ik het ook eerlijk.)


Reageren op dit blog?

Ik stel het bijzonder op prijs als je een reactie onder het blog schrijft. Aanvullingen, tips, eigen ervaringen, vragen, allemaal welkom. (Uiteraard binnen de grenzen van wederzijds respect, betamelijkheid enzovoort. Beledigende teksten horen op deze pagina niet thuis.)


RSS icon.png

Wil je je abonneren zodat je geen aflevering meer mist? Klik dan op de afbeelding.

True Me Coaching maakt gebruik van cookies ten behoeve van Google Analytics.
Klik hier voor meer informatie.
Sluiten